Talep Ettik, Lisans Tamamlama Sorunu Çözüldü
21 Şubat 2017, Salı

Genel Başkanımız Metin Memiş’in İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Mahmut Ak'a gerçekleştirdiği ziyarette gündeme gelen lisans tamamlama hemşirelik bölümü öğrencilerinin bulundukları illerde stajlarını tamamlamaları ile ilgili talebimiz gerçekleşti.

Başka illerde bulunup hemşirelik lisans tamamlama stajlarını İstanbul Üniversitesi’nde yapma zorunluluğu hem öğrenciler için önemli bir sorun teşkil ediyordu hem de öğrencilerin çalıştıkları illerdeki kurumlarında hizmet aksamasına neden oluyordu.

Genel Başkanımız Metin Memiş’in 30 Ocak 2017 tarihinde İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Mahmut Ak ile yaptığı görüşmede ve sonrasında yine Rektör Ak’la yaptığı telefon görüşmesi sonucunda HİZMET SENDİKACILIĞININ ÖNCÜSÜ, KAZANIMLARIN ADRESİ SAĞLIK-SEN tarafından çözülmüş oldu.

İstanbul Üniversite Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi tarafından yayınlanan staj rehberine göre sendikamız Sağlık-Sen’in talebinde olduğu gibi öğrenciler stajlarını, ikamet ettikleri ilde bulunan Eğitim-Araştırma Hastanesi ya da Üniversite Hastanesi’nde yapabilecekler.

Çalışanlarımıza hayırlı olsun!

 

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ STAJ REHBERİ



İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ STAJ REHBERİ
PAYLAŞ :