Memiş: Hep Milli Değerleri Kuşandık, Kuşanmaya da Devam Edeceğiz
15 Ekim 2018, Pazartesi

Genel Başkanımız Metin Memiş, Sendikamızın erdemli yolculuğuna Hakkın sarsılmaz kalesi olarak devam edeceğini belirtti.  Burdur Şubemizin 4. Olağan Genel Kurulu’na katılan Metin Memiş, burada yaptığı konuşmada Sağlık-Sen’in milli değerleri kuşandığını ve kuşanmaya devam edeceğini söyleyerek “Bu teşkilat hep sağduyunun sesi oldu, olmayı da sürdürecektir” dedi.

Sağlık-Sen olarak dün olduğu gibi bugün de devletimizin, milletimizin ve bayrağımızın yanında yer alacağımızı ifade eden Memiş, nereden ve kimden gelirse gelsin esarete, vesayete, haksızlığa ve hukuksuzluğa hayır diyeceğimizi vurguladı. Türkiye’yle birlikte Memur-Sen ve Sağlık-Sen’in de hızlı bir değişim ve dönüşüm yaşadığını aktaran Memiş, “Adalet, ehliyet ve liyakat temelinde bir değişimin paydaşı olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

YIPRANMA PAYINI HAYAL OLARAK GÖRENLER ŞİMDİ BİZİ TAKDİR EDİYOR

Sağlık-Sen’in mücadelesi ve azmiyle yıpranma payı gibi büyük bir kazanımın elde edildiğini belirten Memiş, sendikamızı yıpranma payı üzerinden eleştirenlerin ve hayal olarak görenlerin şimdi bizi takdir ettiklerini söyledi. Yaklaşık 400 bin sağlık çalışanının yıpranma payından yararlanacağını hatırlatan Memiş, sendikal mücadelenin sadece sonuç değil aynı zamanda bir süreç işi olduğunu vurguladı. Yıpranma payının kazanım haline dönüşmesiyle birlikte sendikamıza yeni mücadele alanı doğduğunu dile getiren Memiş, yıpranma payının 5 yıla bir yıl, geçmişe dönük ve sağlık hizmeti veren tüm sağlık çalışanlarını kapsayana kadar mücadelemizin süreceğini söyledi.   

OZAN: SAĞLIK-SEN’İN SENDİKAL MÜCADELESİNİ LAYIKIYLA TEMSİL ETMEYE ÇALIŞTIK

Genel Kurul’da konuşan Burdur Şube Başkanımız Mehmet Faruk Ozan ise Burdur’da Sağlık-Sen’in sendikal mücadelesini layıkıyla temsil etmeye çalıştıklarını belirtti. Sağlık çalışanlarının, sorunlarının  ve taleplerinin her zaman takipçisi olduklarını söyleyen Ozan, “İlimizde görev yapan ve haksızlığa uğramış pek çok çalışanın hak arama mücadelesinde yanında olduk” dedi. Burdur’da sağlık yöneticileriyle konuşarak, basın açıklamaları yaparak, hukuki mücadele yollarıyla sorunların çözümü için uğraştıklarını belirten Ozan, “Biz artık bu şehrin hak arama kitabında adı çokça geçen bir sivil toplum örgütü olduk” şekline konuştu. Genel Kurula katılan herkese teşekkür eden Ozan, “Genel kurulumuzun başta sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız olmak üzere Burdur’umuza, ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Genel Başkanımız Metin Memiş yanı sıra Genel Kurula Genel Başkan Vekilimiz Semih Durmuş, Genel Başkan Yardımcılarımız Kemal Çırak, İdris Baykan, Abdülaziz Arslan, Adıyaman Şube Başkanımız Yasin Barutçu, Afyonkarahisar Şube Başkanımız Abdülkadir Hız, Antalya Şube Başkanımız Sinan Kuluöztürk, Ankara 1 No’lu Şube Başkanımız Şenol Şahin, Ankara 2 No’lu Şube Başkanımız Erdal Bolatçı, Bartın Şube Başkanımız Naci Durmuş, Bursa Şube Başkanımız Gökhan Yünkül, Elazığ Şube Başkanımız Mehmet Karataş, Erzurum Şube Başkanımız Abdullah Duman, Denizli Şube Başkanımız Metin Yüksel Koçoğlu, Diyarbakır Şube Başkanımız Nurhak Ensarioğlu, Manisa Şube Başkanımız Mustafa Irgat, Isparta Şube Başkanımız Erdal Demiralay, İstanbul 1 No’lu Şube Başkanımız Durali Baki ve İstanbul Üniversiteler Şube Başkanımız İsmail Çor, Zonguldak Şube Başkanımız M. Ali Kara katıldı.

Burdur Şubemizin yeni yönetim kurulu şu şekilde oluştu:

Şube Başkanı Mehmet Faruk Ozan, Şube Başkan Vekili Halil Ceylan, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ayhan Davaz, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Şeref Ercan, Mevzuattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Osman Çelik, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Yüksel.

PAYLAŞ :